Клиентите на МЕТРО Плевен се настроиха за Евро 2016 с барбекю и бира

14.06.2016 12:57

01_METRO BBQ

Майстори на барбекюто посрещаха клиентите на МЕТРО Плевен в първите дни на Европейското първенство по футбол. Готвачите зарадваха посетителите с изкушения на барбекю като чоризо, лонганиза, салчичон, както и традиционни месни специалитети.

02_METRO BBQ

Тава за зеленчуци и щипки Jamie Oliver, която МЕТРО предлага на специални цени със събрани бонус точки до 17 август, влязоха в употреба по време на барбекю демонстрацията за клиентите на магазините на 10 и 11 юни.

03_METRO BBQ 04_METRO BBQ
С първия съдийски сигнал на Евро 2016 МЕТРО официално даде старт на своя каталог „Барбекю и бира – Лято за бизнес шампиони“, с над 180 артикула светло и тъмно пиво, месо и колбаси за скара. Новият каталог е с валидност до 29 юни. Изненадите за футболните фенове не спират дотук.

05_METRO EURO 2016

До 20 юни можете да се включите в играта „Гледайте големия финал на голям екран“, която ви дава възможност да спечелите 65-инчов Ultra HD телевизорLG UH600V. Трябва само да посетите магазин на МЕТРО и да попълните талон за участие, а също и да отговорите на въпроса „Кой отбор има най-много участия на финал на европейски първенства по футбол?“. Възможните отговори са Германия, Белгия или България. Печелившият ще бъде определен на 24 юни, а участието в играта не изисква покупка. С пълните правила на играта можете да се запознаете на www.metro.bg

На снимката: Юри Велев, главен готвач на МЕТРО Академия,посреща клиентите с барбекю изкушения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: