АБВ стартира приемни в Плевенско

13.06.2016 16:52

petkov i antov

От ПП АБВ са стартирали приемни с гражданите от населени места в Плевенско. Това обяви днес на брифинг в пресклуба на БТА областният координатор на партията за Плевен Цветан Антов.

Приемна днес е проведена в село Гривица, на която местните хора са поставили проблемите, които ги тревожат и търсят решение.  Сред тях е започналият вече ремонт на жп прелеза. Антов обясни, че кметът на Гривица е подавал сигнали, че има проблеми с този жп прелез. Има и предложения да се премахнат и две от жп линиите, които са неизползваеми и затрудняват движението на автомобилите. За целта ще бъде изготвено писмо до НК „Железопътна инфраструктура“. Предложението ще бъде представено и пред Общински съвет – Плевен, подчерта още Антов.
Друг проблем, за който са сигнализирали хората в Гривица, е свързан с ремонта на сградата на кметството. Там се помещават пощата, потребителската кооперация и читалището. Покривът на сградата е в окаяно състояние, при дъжд вода тече върху книгите.

Местните хора са поставили и проблема с нуждата от служители, които да се грижат за поддръжката и почистването на парк „Гривица”.

Преди време имало две жени, но те са били съкратени, а не е по силите на Кметството да се грижи за добрия вид на парка.

Следващата приемна на представители на АБВ ще е утре в Славяново. Изготвени са графици за срещи с гражданите като целта е да бъдат посетени всички общини в областта и чути на място проблемите на хората.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: