Концерти и представяния на книги включени в седмичния културен афиш на Плевен

12.06.2016 14:47

pleven bukvi

Концерти и няколко представяния на книги са включени в културния афиш на Плевен за новата седмица.

Първата изява от поредицата концерти на Общински духов оркестър „Лято в градината” ще се състои на 14 юни, вторник, от 18 часа пред Център за работа с децата /при хубаво време/.

Вторият концерт ще бъде на същото място и по същото време на 16 юни, четвъртък.

Новият брой на сп.“Кайлъка“ ще бъде представен на 15 юни, сряда от 11 часа в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев“. Организатор е Национален независим литературен  кръг „Кайлъка“.

Своята нова стихосбирка «Лирика» ще представи пред публика поетът Ивайло Цанов. Денят е 15 юни, сряда, от 17.00ч. в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев“.

Представянето на новата книга на Илко Иларионов „Стихотворения 3“ с 20 стихотворения и 20 илюстрации на плевенски художници ще се състои на 16 юни, четвъртък, от 16,30 часа в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев“.

Романът Печатарят на Силвия Томова ще бъде представен също на 16 юни, четвъртък, от 19 часа, но в читалище «Цветан Спасов». Участие ще вземе Диян Павлов – Джими.

Поредицата от събития в културния афиш на Плевен ще завършат с рок концерт на Симфониета Видин, Общински хор „Гена Димитрова” и Формация „София”. Той ще започне в 19 часа на 16 юни /четвъртък/ в залата на ч-ще „Съгласие 1869”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: