Любка Александрова с отличие за кмет на годината в категория „Фолклор и традиции”

10.06.2016 16:02

kmet levski

Кметът на Община Левски Любка Александрова получи днес годишната награда за кмет на годината в категория „Фолклор и традиции” на Асоциацията  на българските градове и региони. Това информират от пресцентъра на местната управа в Левски.

Наградата – диплом и купа и бяха връчени лично от Ергин Емин, изпълнителен директор на АБГР в кабинета на кмета в присъствието на представители на асоциацията, зам .кмета инж.Кольо Домеников, гл.експерт „Образование, култура и спорт”-Петя Чолакова, худ.ръководител на ФФ „Северняшка огърлица” Мариета Аспарухова и общински служители.

Благодаря от сърце за наградата! Тази награда е  обща, на всички състави и изпълнители. Тя е и за Мариета Аспарухова за успехите и с децата. Те търсят изяви и почти всяка седмица получават медали, тя е  и за успехите на читалищните състави и всички сърцати хора без ,които тази награда няма как да дойде при нас. Благодаря от сърце на всички колективи ,които всъщност спечелиха  наградата…”- каза Любка Александрова.

kmet levski 1

Приятна изненада за г-жа Александрова бе поднесената и от Петя Чолакова пита с пожелание, колкото са зрънцата в нея, толкова да са наградите. Здраве и вдъхновение пожела при поздрава си и Мариета Аспарухова от името на НЧ” Г.Парцалев-1901.”

Цветя, поздравление и пожелание за много купи, грамоти и медали, за много мандати, поднесе и инж.Домеников.

Подкрепа в публично-частните партньорства обеща ИД на АБГР  Ергин Емин, като отбеляза, че е приятно изненадан от красивия площад и град Левски.

Снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: