Плевенчанин е новият зам-председател на младите социалисти в България

29.05.2016 8:25

На 28 май в Централа на БСП на Позитано 20 в София се проведе първото заседание след конгреса на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП. На него, по категоричен начин, за заместник-председател на МО на БСП бе избран областният председател на младите социалисти в Плевен – Стефан Бурджев. Плевенчанинът ще отговаря за ключов ресор в организацията – „Координация и контрол”. Това информират от Пресцентър на Областен съвет на БСП-Плевен.

st3
„За мен е особено важно, че НС на МО на БСП оцени личните ми качества и свършената до момента работа. Ще продължавам да работя и като заместник-председател за достойното присъствие на младите, образовани и компетентни социалисти в управлението на местно и национално ниво. Имам желанието, силите и енергията за това. Аз съм екипен играч!” – това коментира след избора новият зам-председател на МО на БСП Стефан Бурджев.
Стефан Бурджев е роден на 14 юни 1986г. Завършил с бакалавърска степен „Публична Администрация“, магистър по „Икономика“. Семеен, с две деца. Занимава се с частен бизнес. Член на БСП от 2009 година.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: