С пъстър празник посрещнаха 50-годишния юбилей в ясла „Гергана” – Плевен

27.05.2016 16:48

27.05.yasla1

С весело тържество, в което се включиха всички малчугани, детска ясла „Гергана” отбеляза 50 години от създаването си днес. Директорът на детското заведение Росица Александрова приветства официалните гости, бившите и настоящи служители, както и събралите се родители, на които благодари за доверието да поверят децата си именно на този екип.

27.05.yasla2
Поздравителен адрес от името на кмета Георг Спартански прочете заместник-кметът по финанси Милен Яков. „В „Гергана” вече толкова години наред успешно си дават среща добрите възпитателни традиции и стремежът за новаторство и най-съвременни тенденции. А над всичко това е голямата обич към най-малките граждани на Плевен – децата, които са най-важният ни стимул да превърнем нашия град в уютен и красив дом за тях и техните родители”, пише в обръщението по повод празника Георг Спартански. Г-н Яков връчи на г-жа Александрова плакета на кмета, картина и играчки за най-малките.
Присъстващите бяха поздравени и зарадвани с подаръци и от председателя на ПК по „Култура, вероизповедания и международна дейност” в ОбС – Плевен, Петя Василева.
Както подобава на всеки празник, тържеството завърши с голяма торта.

27.05.yasla3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: