Плеяда родни звезди гостуват на сцената на Летния театър в „Кайлъка“ през юни

27.05.2016 16:17

27.05.kailaka

Много емоции за любителите на театралното изкуство обещава новата инициатива Летен кинотеатър „Кайлъка“. Както подсказва името, проявите от нея ще са на сцената на Летния театър в „Кайлъка“, като стартът ще бъде даден на 9 юни от 20.30 ч. със спектакъла „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран. Постановката и музикалното оформление са на Мариус Куркински, а в ролите плевенчани ще видят Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов.
Събитията на сцената на Летния театър продължават на 15 юни, отново от 20.30 ч., с моноспектакъла „Юбилей“ от Антон Чехов с участието на Мариус Куркински, а на 22 юни от 21 ч. ще имаме възможността да видим постановката „Спанак с картофи“ от Золтан Егреши. В ролите участват Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов. Четвъртото заглавие от програмата на Летния кинотеатър „Кайлъка“ е „Изневери в повече“ от Артур Нюфийлд. То ще бъде представено на 30 юни от 20.30 ч. В ролите участват Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Александър Димов, Стела Ганчева и Стефан Попов.
Билети се продават на касата на Билетния център в Читалище „Съгласие“ и на Автогара Плевен – касата на „Импорт Експорт 2000“. За допълнителна информация: тел.: 0878 313 707.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: