Изненади и много забавления очакват днес децата на Плевен

01.06.2016 7:17

14.05.sporten2

Богата и разнообразна програма е подготвило ръководството на Община Плевен по повод Международния ден на детето – Първи юни. Във „Вълшебното утро“ днес от 10:00 часа в двора на РИМ – Плевен деца от ЦДГ „Щурче“ ще ни потопят в света на приказките. Малчуганите ще поздравят своите връстници по повод Международния ден на детето с театър по сюжет от приказки на Ран Босилек. След представлението всички желаещи деца ще имат възможността да претворят приказките върху асфалта в двора на музея. За всички малки и големи посетители е представена изложба „Детски спомен жив“ с детски играчки от ХХ в., която ще е експонирана във II-ра Изложбена зала на II етаж в РИМ – Плевен през целия месец юни.
В 16.30 ч. на площад „Възраждане“ ще започне Детски празник „За да има повече щастливи и усмихнати деца”. В нeго ще са включени концерт, забавления и балони. Отново в 16.30 ч. във фоайето на Центъра за работа с деца ще бъде открита изложба от детски творби на Школата по натурно рисуване с ръководител Вяра Савова.

В 18 ч. на вниманието на плевенчани ще бъде представена още една изложба – „Деца помагат на деца”, която ще бъде открита в Къщата на художниците, а финалът ще бъде поставен в 19.30 ч. с концерт на възпитаници на НУИ „Панайот Пипков“ под мотото „Докосваме бъдещето”. Той ще се проведе на площад „Възраждане“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: