Депутатът Владислав Николов присъства на празник в село Брестовец

24.05.2016 19:24

brestovez 24.05.2016 - 3

Народният представител Владислав Николов присъства на празник в село Брестовец. Заедно с него бяха общинските съветници от ГЕРБ – Плевен Христослав Михайлов и Йордан Грижов. По повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост от местното читалище и кметът на селото Радослав Иванов бяха събрали на празник бивши и настоящи учители и читалищни деятели, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Плевен.

brestovez 24.05.2016 - 2

„Изключително ми е приятно да Ви поздравя с най-светлия български празник – 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост. Вие, нашите учители сте нашите спътници и съдници за действията ни през целия живот, не само през годините, в които сме били Ваши ученици. Поздравявам ви с професионалния празник и ви пожелавам здраве и упорство в утвърждаване на истинските ценности. Читалището в Брестовец, както всички читалища в страната, са малките местенца, които пазят традициите ни и ги предават на поколенията. Продължавайте със същия плам и дух да отстоявате принципите на просветителството и книжовността“, поздрави присъстващите Владислав Николов.

Поздрав към учители и читалищни деятели отправиха най-малките жители на Брестовец. С песни и танци бяха поздравени и петимата абитуриенти от селото.

Снимки: ГЕРБ – Плевен, пресцентър

brestovez 24.05.2016 - 1

#тагове:

НАЙ-НОВИ: