Служители на ЧЕЗ с доброволческа инициатива в Плевен

16.05.2016 12:48

16.05.cez

Служители на ЧЕЗ подкрепиха инициативата „Дни на доброволчеството – пролет 2016“ като организираха три акции в Западна България. Това съобщиха от пресцентъра на компанията. Близо 60 души са помогнали за почистването и облагородяването на околните площи на дневен център „Св. Врач“ и Националния политехнически музей в София на 14 май, а следващата седмица ще има акция и в Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания в Плевен. Инициативата Дни на доброволчеството се организира от Фондация „Помощ за благотворителността в България“ (ФПББ) и Американската търговска камара в България (AmCham). От 2008 г. насам доброволчески акции се правят два пъти годишно – пролет и есен.
Компанията създаде дългосрочна програма за корпоративна социална отговорност под надслов „Инвестираме в България“, чиито основни приоритети са в направленията: енергийна ефективност, подкрепа на млади таланти, опазване на природата, подобряване на градската среда.
В периода 2005-2015 г. компанията е реализирала повече от 90 обществено полезни инициативи на стойност над 700 000 лева, допълват от ЧЕЗ България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: