Депутатът Васил Антонов поздрави пилотите от Долна Митрополия, защитили по-висока класна специалност

12.05.2016 12:18

12.05.antonov

Поздравителен адрес до майор Станимир Кръстев и капитан Иво Първанов от състава на Учебна авиационна група „Георги Бенковски” – Долна Митрополия, защитили по-висока класна специалност, изпрати народният представител от групата на „БСП – лява България“ Васил Антонов. Ето какво се казва в него:
За мен е изключителна чест да Ви поздравя за успешно положените изпити по техника на пилотиране и бойно използване на самолет L-39 ZA и защитата на по-висока класна специалност.
Нашата военна история е изпълнена с примери на герои, служили вярно и достойно на своята Родина. Хора като двамата български летци – поручиците Радул Милков и Продан Таракчиев, които, извършвайки своя първи боен полет в небето над Одрин, показаха силата на българския дух на цяла Европа и с това положиха началото на родната ни авиация.
Днес, вие, военнослужещите от Военновъздушните ни сили, продължавате тази традиция, като с ежедневния си труд, всеотдайност, професионализъм и смелост доказвате способността си да гарантирате въздушния суверенитет на страната ни в колективната система за сигурност и отбрана. Всичко това прави трудът ви особено значим за всеки български гражданин.
Приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве, висок боен дух и плодотворна обществена дейност в името на Родината.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: