Засилен е трафикът по автомагистрала „Хемус“ до разклона за Плевен

29.04.2016 16:20

29.04.patni

Засилен е трафикът по АМ „Хемус“ до разклона за Плевен и Велико Търново, информират от пресцентъра на МВР. На места са се образували тапи. Полицейски екипи регулират пътния поток. Верижна катастрофа е станала преди 12 часа на 23-ти километър, няма пострадали. Поради авариен ремонт движението в участъка от 40-ти до 42-ри км в платното за Варна се извършва само в изпреварващата лента. Поради засилен трафик, тапи са се образували и на главен път Е-79, на изхода на Благоевград, в посока Симитли.
Натоварено е движението по изходите на София.На всички изходни артерии има полицейски екипи, които регулират движението. Осигурено е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в страната, на участъците с интензивен трафик са разположени и допълнителни сили.
Интензивно е движение за Република Гърция на българо – гръцки пунктове Кулата и Маказа. Осигурен е оптимален режим на работа на служителите от ГД „Гранична полиция“ на ГКПП за максимално облекчаване на пропускателния режим.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: