„Това не е Америка” в ХГ „Илия Бешков” – фото-галерия!

19.04.2016 21:06

Изложбата „Това не е Америка“ на Красимир Русев бе открита днес в подходящата за случая експозиционна площ на Художествена галерия „Илия Бешков” – Плевен.Адмирации за идеята! Интерпретациите оставаме на читателите/зрителите, които ще направят известни физически усилия, за да стигнат до входа на културната институция, и провокирани от събитието, дори и да влязат. Професионалните интерпретации – те са запазена марка на професионалните интерпретатори. Плевен за Плевен опита да хване в няколко кадъра СЪ-БИТИЕТО!Иначе…

ib2
Красимир Русев е роден 1964 г. Завършва специалност „Живопис“ при проф. Николай Русчуклиев във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ – 1989 г, където е доцент по живопис към катедра „Иконография“. Член е на Съюза на българските художници.
От 1991 до 2016 г. има многобройни участия в десетки национални изложби в страната. Участвал е и в редица международни изложби в страната и чужбина – Полша, Англия, Япония, САЩ, Хърватска, Румъния, Белгия, Русия, Франция и др. Има над 30 самостоятелни изложби в страната и чужбина.

ib1 ib2 ib3 ib4 ib5 ib6 ib7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: