Георг Георгиев: От МГЕРБ имаме ангажимент да подпомагаме кмета на Кнежа в работата му за хората

03.04.2016 8:11

kneja m gerb 3 JPG

От МГЕРБ имаме ангажимент да подпомагаме кмета на Кнежа в работата му за хората. Трябва да преодолеем апатичността сред младите хора.  Трябва да бъдем повече и да вършим по-качествена работа. Ние изпълняваме това, което обещаваме и това е разликата между ГЕРБ и другите партии. Стабилността на държавата е стабилността на всяко едно населено място, а ние от ГЕРБ работим за развитието на всяка  една община. Това заяви Георг Георгиев, председател на М ГЕРБ и народен представител по време на среща с младежите от Кнежа, област Плевен.  На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Плевен и народен представител от ГЕРБ Владислав Николов, кметът на Кнежа Илийчо Лачовски, областният клубен ръководител на МГЕРБ Спас Каменов, областният клубен ръководител на ЖЕНИ ГЕРБ Даниела Гонкова, общинският ръководител на партията Валери Лачовски, инфромират от пресцентъра на партията.

kneja m gerb 4 JPG

По думите на лидера на МГЕРБ младежката организация на ГЕРБ има най-младите евродепутати, народни представители, кметове и общински съветници. „Това са хората, които с работата си са ценени на национално и на международно ниво“, изтъкна Георгиев.  По думите му, за 2015 година МГЕРБ има значително повишен прием на нови членове, което е индикатор, че успешно достигаме до младите хора. „Към момента структурата на младежи ГЕРБ наброява 15000.“, акцентира той. Георг Георгиев заяви, че МГЕРБ е динамична структура.

Народният представител Владислав Николов  подчерта, че ГЕРБ – Плевен започва  регионалните ни събрания. „В Кнежа имаме кмет от ГЕРБ, който работи за хората. Тук сме, за да мотивираме членовете си да бъдат активни. Ние трябва да сме ангажирани към хората всеки един момент и те трябва  да виждат това“, заяви той. По думите му,  народните представители правят  всичко възможно за развитието на населените ни места.  „Вашата активност и взискателност като млади хора ни помага да бъдем още по-успешни.“, допълни Николов.

Снимки: Пресцентър, ПП ГЕРБ-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: