На бюти събитие с киногримьорката Грета Великова кани днес Панорама мол Плевен

26.03.2016 8:10

grim mol

Днес от 13:00 до 16:00 часа Панорама мол Плевен Ви кани на едно уникално бюти събитие със специален гост професионалната киногримьорка Грета Великова. Събитието е по повод месеца на дамите и има за цел да ги научи да изразяват своята индивидуалност чрез грима. Всяка дама ще може да си тръгне с безплатен грим, прическа и лична консултация от Грета.

grim mol 1

 

“Малките тайни и вълшeбните трикове в ежедневният грим“ е темата на грим коучинг с Грета Великова. Ежедневният грим е изключително важен, защото лицето е вашата индивидуална визитка.

Грим коучинга дава яснота за триковете и техниката на гримиране. Как да си с грим ,но да не изглеждаш гримирана през деня. Урокът се състои в базисно ниво на ежедневния грим според формата и пропорциите на вашето лице.
Ще получите индивидуални препоръки за видове цветна козметика и как можете да ги ползвате в комбинация, така че да не купувате грешният продукт . И ще се убедите, че идеалният фон дьо тен е този, който подхожда не само на вашата кожа, но и на начина ви на живот.
ГРИМ КОУЧИНГА, ви дава нещо повече от един грим урок.

grim mol 3

А защо всяка жена трябва да овладее тънкостите на грима?! Защото гримът е най-верния помощник да изразите вашата индивидуалност! Той е инвестиция в личното самочувствие, красота, стил и успех!

grim mol 2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: