Областният управител Ралица Добрева прие ученици от ДФСГ „Интелект”

22.03.2016 15:28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Единадесетокласниците Георги Павлов и Ванеса Панайотова от ДФСГ „Интелект” прекараха един работен ден в Областна администрация – Плевен. Младежите бяха приети от областния управител Ралица Добрева, която ги запозна с отговорностите на заеманата от нея длъжност и спецификата на работата на администрацията. Госпожа Добрева насърчи интереса на Георги и Ванеса към дейността на държавната администрация и подчерта, че професионализмът, коректността и прозрачността са определящи за ефективното й функциониране.
„От първия ми ден като областен управител не съм прекъсвала контактите си с гражданите. Факт е, че се срещам с хората ежедневно, не само в дните, определени като приемни за гражданите. За мен тази близка комуникация е изключително важна с оглед на принципа на прозрачност, който, още с встъпването си в длъжност обявих, че ще спазвам. Надявам се работният ден, прекаран в Областна администрация Плевен да ви мотивира да приемете тази опция като добър старт на вашата бъдеща кариера.”, каза областният управител Ралица Добрева.
Посещението на младежите бе част от инициативата „Интелект в управлението на бизнеса”, партньор в която стана областният управител на Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: