Обявиха търга за павилионите за новата Улица на цветята в Плевен

19.02.2016 8:45

25.01.cvetq_

Община Плевен вече публикува обява за търг за отдаване под наем на терени, където да бъдат поставени общо 20 павилиона, които ще оформят новата Улица на цветята.

Обявата е публикувана на сайта на местната управа.

Конкурсът е публично оповестен с тайно наддаване чрез предварително представяне на предложения от участниците в администрацията на Община Плевен за отдаване  под наем за срок от 10 години на части от поземлен имот за поставяне на преместваеми обекти – павилиони за цветя, всеки с площ 7,10 кв.м, групирани в две групи. Новото място на цветните павилиони е ул. „Заменхов”.

Начална месечна наемна цена за всеки един от терените за поставяне на преместваемия обект е в размер на 85,20 на месец (без ДДС). Върху наемната цена ще се начислява ДДС. Депозит за участие в търга за всеки един от терените – 600 лв.

Публично оповестеният конкурс ще се проведе на 2 март от 13.30 ч. в Заседателна зала на Община Плевен, ет. 3.

Депозитът се внася до 1 март.

Тръжна документация да се продава от 22 февруари до 16,00ч. на 1 март включително, в Център за административно обслужване на граждани – Община Плевен, пл. ”Възраждане” № 4 срещу платежен документ  за закупена документация. Цена на тръжната документация – 36,00 лв. (с ДДС).

Предложенията се подават в Център за административно обслужване на граждани – Община Плевен, пл. ”Възраждане” № 4 в срок от 22 февруари до 17,00 часа на 1 март.         

При липса на кандидати или на обявени спечелили участници, нов търг да се проведе на 14 март от 13.30 ч. при същите тръжни правила.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: