Влади заминава за лечение на 28-ми февруари в Анкара, днес е благотворителният концерт в Левски

12.02.2016 11:36

Vladi1

Владимир Петров от Плевен заминава за лечение в болница Гювен, Анкара на 28 февруари. Това научи „Плевен за Плевен” от майката на младежа Жанет Петрова по повод излезли информации в медиите, че той е вече там.

Ще пътуваме на 28 февруари. Към момента в сметката на детето ни има 6000 лв., които не са достатъчни да направим пълния курс на лечение”, пише още Жанет Петрова.

Тя благодари на всички добри хора, които са откликнали на призива им за помощ и са се включили в кампанията за набиране на средства за лечението на Владимир в болница Гювен, Анкара. „Огромно благодаря от цялото ни семейство и на организаторите на предстоящия концерт днес, а именно салон за красота Dreims гр.Плевен и фолк певицата от гр.Левски, невероятната Бриана!Кампанията ни продължава, както и борбата ни!”, добавя още Жанет.

Ще припомним, че днешният благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на Владимир Петров ще се състои в читалище „Георги  Парцалев-1901″ – гр. Левски от 17,30 часа.

В концерта ще участват попфолк изпълнителите Бриана, Аркан и Джамйката, клуб „Северняче“ ОУ „Хр. Ботев“ – с.Българене“ и школа по спортни танци „Артефакт“ – гр. Плевен.

Входът е 2 лева. В дарителска кутия всеки, който има възможност, ще може допълнително да подпомогне лечението на Влади.

Владимир Галинов Петров от Плевен остава инвалид след катастрофа с мотор през  април 2012 г., при която получава тежка мозъчна контузия. Специалисти от турската клиника дават надежда за лечение на плевенчанина.

Ако искате да дарите за възстановяването на Влади, може да го направите и чрез откритата банкова сметка:

IBAN: BG10FINV91501316670089 в „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА“

Титуляр:Владимир Галинов Петров

#тагове:

НАЙ-НОВИ: