Градски неволи. Хубава работа, ама….

10.02.2016 21:32

k1

Здравейте на целия екип на Плевен за Плевен. Пише ни днес нашият читател Павлин Богданов. Искам да сигнализирам за следния парадокс: преди 3 дни пред блока ни се появиха двадесетина роми и един възрастен човек, представящ се за техен началник, както и служител на местен кабелен оператор и започнаха изкопни работи по градинките пред блока с обещанието, че до вчера вечерта няма да има „помен“ от тяхната поява.

Не само, че не спазиха обещанието си, но и останаха камари от кал върху тунелите, изкопани от тях, с което възпрепятстват достъпа до 3 от гаражите на единият от входовете ( вход Б ) и стърчащи тръби. След многократно звънене, както от моя, така и от страната на други живущи от блока, с обещанието да ни върнат обаждане с актуална информация за възстановяване на нормалният ни достъп до входа и до собствените ни гаражи се свързаха с мен тази вечер и ми казаха че „фирмата под-изпълнител обещала да се поправи до ден два, ако времето го позволявало и не валяло“..
Нна предоставените снимки по-долу си представете, след дъжд как ще изглеждат площадките, за които са вложени лични средства. Чрез Вашата страница искам да попитам, дали ще има някакво развитие по този въпрос?
Забележка: заглавието е на редакцията

k2 k3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: