Магазини „Авангард“ – абитуриентска колекция 2016

29.01.2016 17:19

Магазини „Авангард“ са изключителен представител на над 10 водещи бутикови модни къщи и ателиета. Най-нетърпеливите абитуриентки вече имат удоволствието да се насладят на новите колекции от абитуриентски рокли на нашите дизайнери. Новите ни колекции носят неповторимия творчески хъс и заряд на българските дизайнери, като съответно са единични бройки, придружени със сертификат за уникалност. За да сте неповторими в първият си най-голям празник в живота – Абитуриентския бал нашите консултанти ще Ви информират за всички модни тенденции и възможности за изработка на тоалет по Ваш модел, цвят и размер. Това, което ще усетите, прикрачвайки прага на магазини Авангард е, че и в България може да се прави мода и то на световно ниво!

av1

За улеснение на нашите абитуриентки предлагаме в магазините и допълнителни услуги: професионален грим, професионална студиина фотосесия, професионален маникюр, а за закупилите тоалет от нас всичко това е на половин цена. Всяка млада дама доверила се на стила и класата на нашите тоалети получава и подарък: бижута по избор. Потопете се в блясъка на дизайнерската BG мода на всички водещи BG производители.

newflayer

Магазините са лесно достъпни: гр. Плевен, ул. „Васил Левски“ №163 (сарата главна) и търговски комплекс MAXI CENTER, ниво – Партер. При нас може да откриете всичко, за което мечтае една съвременна дама: официални рокли за всеки повод, ежедневна мода за всеки ден, рокли за абитуриентски балове, изпращане, сватби и кръщенета, бижута, чанти и аксесоари. Има само едно единствено правило, по което работим и то е: „Животът е прекалено кратък за да се сливаш с тълпата“.

1

В магазини „Авангард“, може да откриете и единствената по рода си модерна етно колекция на дизайнерски център „Ариес Уникат“, подходящи за всички едно събития и поводи, както и богат избор от мъжки, дамски, детски народни носии.

2

НАЙ-НОВИ: