Кметът на Община Левски получи специална награда за европейски модел на управление

13.01.2016 13:08

13.01.levski

Екип на предаването „Кметовете на България” на ТВ ЕВРОКОМ връчи специална награда на кмета на Община Левски Любка Александрова за европейски модел на управление. ТВ ЕВРОКОМ и предаването „Кметовете на България” отличава със специална награда за втори път кмета на община Левски.
При получаването на наградата г-жа Александрова каза, че признанието е много голямо и мотивацията и ще бъде още по-голяма през новия мандат. Благодари от сърце и от името на жителите на общината, защото наградата е и за хората, за които работи.
Официалната церемония за връчване на наградите ще бъде на 28 януари в Банско. Служебните ангажименти на г-жа Александрова не и позволяват да присъства в този ден, затова екипът на телевизията й връчи наградата днес в кабинета на кмета.
Предаването „Кметовете на България” представя онези български общини и градоначалници, които са спечелели проекти и имат подписани договори за работа по дейности свързани с живота на жителите. Разказва за празниците на градовете, за хората и традициите им, за съхраняването на местни духовни ценности, за интересните исторически и географски понятия, които са опазили общините.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: