Ясни са имената на първите трима нови в отбора на „Спартак“

12.01.2016 11:26

12.01.spartak

Трима полузащитници са първите нови попълнения в плевенския Спартак за 2016 г.. Става въпрос за Димо Атанасов, Иво Иванов и Никола Мицански, пише sportal.bg. Те са договорили условията си с новия спонсор на клуба Иван Динов. През миналата есен Атанасов игра за Верея. 30-годишният бивш младежки национал има богат опит в А група, тъй като повече от десетилетие е обличал последователно екипите на Локомотив София, Лудогорец, пловдивските Ботев и Локомотив, Славия и Черно море.
За набора му Иво Иванов обстановката на стадион „Плевен“ е отлично позната, защото е юноша на Спартак. През миналия полусезон той бе част от селекцията на Христо Янев в ЦСКА, а преди това спечели бронзов медал като състезател на столичния Локомотив за сезон 2014-2015.
22-годишният Мицански идва от лидера на Северозападната В група – Ботев Враца. Той е юноша на Пирин (Благоевград), откъдето е привлечен в школата за таланти на ПФК Чавдар (Етрополе), с чийто тим през 2010 г. става шампион на България при 17-годишните.
В следващите дни се очакват още нови футболисти. Спартак започва зимната си подготовка в петък /15 януари/ от 13:30 часа на стадион „Плевен“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: