„Наздраве, 2016-а с…“ с Борислава Ганева

01.01.2016 9:48

В дните около Нова година в поредица от блиц интервюта, обединени под рубриката „Наздраве, 2016-а с…“, „Плевен за Плевен“ ще ви срещне с интересни и популярни хора от Плевенско, мнозина от които разнасят славата на нашия край не само в България, но и по света. С какво ще запомнят изминалата и какво си пожелават през новата година, какво ги вдъхнови и какво разочарова – бъдете с нас и ще разберете!
Ето какво сподели златното момиче на каратето Борислава Ганева.

21.10.borislava
1. С какво ще запомните изминалата година в обществен и личен план?
Изминалата година беше много успешна в личен план. През 2015 г. аз написах историята на българското и европейското карате с участието си в Първите европейски игри в Баку, Азербайджан. В обществен план, най-значими са атентатите, организирани от Ислямска държава. Считам, че основен приоритет на политика на света в момента трябва да е борбата срещу тероризма.
2. Събитието, което ви вдъхнови? Събитието, което ви разочарова?
Радвам се, че имах възможност да участвам в Европейските игри тази година. Щастлива съм, че успях да усетя невероятната атмосфера на такъв вид форум и да бъда заедно с най-добрите спортисти от всички спортове в Европа. А за събитието, което ме разочарова- всъщност, всеки ден се разочаровам от различни по значимост неща – от ежедневните проблеми на всеки обикновен човек, през политиката, водена от българските политици, та дори и в световен план.
3. Накъде върви: светът, България, Вие?
Пътят на света, а и на България, в момента го виждам с много променливи. Най-важните са военните конфликти и срещата в Париж за опазване на околната среда. Надявам се, че здравият разум ще надделее. А колкото до мен, аз продължавам да следвам целите си. Предстои ми да завърша второто си образование и да постигна един отдавна преследван успех в карате!
4. Какво, защо и на кого не успяхте да кажете? Направете го сега!

Винаги казвам, каквото мисля, в точния момент!
5. Какво си пожелавате през 2016 – на себе си, на близките, на града Ви?
Пожелавам много здраве, сили, дръзки мечти и нека доброто винаги да побеждава!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: