„Плевенчани за Плевен“ украсиха пъстра елха в Детската клиника на УМБАЛ (галерия)

20.12.2015 12:02

20.12.elha1

Поредната си инициатива в навечерието на Коледните и Новогодишните празници организира групата приятели „Плевенчани за Плевен“. Днес те гостуваха отново в детската занималня на Клиниката по детски болести при УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен и в духа на наближаващите светли дни подариха елха, която украсиха с пъстри играчки. Също така, малките пациенти на клиниката получиха книжки и плюшени играчки, а занималнята стана още по-приветлива и уютна с новите триизмерни цветни стикери, които бяха залепени на стените.

20.12.elha3
Радостен е фактът, че групата набира нови и нови съмишленици. Към баронеса Денислава Плевенска й дъщеря й Никол, Ева Маринова – председател на жените-социалистки в Плевен, актьора Веселин Плачков и техните фамилии и екипа на „Плевен за Плевен“ се присъединиха още Стела Мечкарска, Луна Маринова и Анелия Първанова от Регионалния исторически музей в Плевен. Заедно те отново ще посетят детската клиника на УМБАЛ – Плевен във вторник, когато ще зарадват малчуганите с красиви сурвачки. Те са изработени в тазгодишната благотворителна работилница за сурвакници, организирана от РИМ – Плевен.
Доброто не трябва да се случва само по празниците, а във всеки един ден. Затова приятелите канят всеки един плевенчанин с голямо сърце да се присъедини към тяхната кауза.

20.12.elha4

 

20.12.elha5

 

20.12.elha6

 

20.12.elha7

 

20.12.elha8

 

20.12.elha9

 

20.12.elha2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: