Областният управител сподели празничните емоции с децата в две приемни семейства в Плевен

08.12.2015 16:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител Ралица Добрева e гостувала в две приемни семейства в Плевен. Това информираха от пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

Коледният дух на радост, надежда и трепетно очакване на белобрадия старец в домашния уют на двете приемни семейства са оживели предпразнично с украсяването на елхата. Тя и коледната украса са специален подарък от Ралица Добрева за малчуганите. След като свали своята празнична украса живото дръвче ще бъде засадено навън, а децата са обещали да се грижат за него, за да продължи да ги радва.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Освен с приятните емоции по украсяването на коледната елха, децата са били изненадани от областния управител Ралица Добрева и със страхотни подаръци и вкусни лакомства.

Днес аз самата получих безценен подарък – изпълнени с радост и щастие детски очи, искрените и нежни прегръдки на тези прекрасни ангелчета и неподправено щастие, топлота и вълнение. Нека тези емоции влязат във всеки дом с най-очаквания и хубав празник в годината – Коледа. Да си пожелаем здраве, много позитивна енергия и весели празници!”, е казала областният управител Ралица Добрева.

А ръчно направените от децата Коледни картички вече украсяват бюрото й в кабинета.

Снимки: пресцентър Областна администрация – Плевен

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: