МЕТРО Плевен представи обновения си формат на своите професионални клиенти (галерия)

26.11.2015 13:47

26.11.metro1

На специално събитие в МЕТРО Плевен днес професионалните клиенти от града и региона имаха възможност да се запознаят с обновената визия и формат на магазина. Независими търговци, ресторантьори и фирми се срещнаха с Вероника Пунчева – управляващ директор на МЕТРО България и Иво Иванов – управител на МЕТРО Плевен, които им представиха новия формат на магазина.

26.11.metro2
„Формулата на МЕТРО е създадена така, че да подкрепя бизнеса на клиентите ни, за да растем заедно с тях. Но нашата формула включва и това – да се променяме, за да можем успешно да подкрепяме вашия бизнес“, каза Вероника Пунчева в официалната част на събитието. „Тенденцията в търговията през последните години е форматите на магазините да стават по-малки, по-удобни и по-гъвкави. Нашият първи и надявам се успешен опит правим сега, давайки старт на променения магазин в Плевен“, каза още тя, като благодари на всички клиенти, проявили търпение и съпроводили МЕТРО в тази промяна. Също така, г-жа Пунчева благодари на целия екип МЕТРО Плевен, работил неуморно за случването на това. Тя сподели, че промяната идва в резултат на нуждите на клиентите и техните продажби, тъй като асортиментът, от който те имат нужда, вече не е същият, както преди няколко години. Освен това, се опитахме да представим асортимента по един нов начин, за да бъде той по-достъпен и лесен за покупка, така че и времето, което вие изразходвате по време на пазаруване, да бъде по-ефективно, допълни управляващият директор на МЕТРО България.

26.11.metro3
МЕТРО Плевен предлага над 18 000 артикула хранителни и нехранителни стоки, предназначени да посрещнат нуждите на търговци, ресторантьори и фирми от региона. Успешно се развива и една от най-популярните услуги на МЕТРО – възможности за обслужване на търговци и ресторантьори, чрез доставки до бизнес обекта на клиента на заявените от него артикули и продукти.

26.11.metro4
Специална изненада за клиентите бе гостуването в Плевен на МЕТРО Академия, водена от своя шеф-готвач Юри Велев, който предложи разнообразие от кулинарни изкушения на посетителите – 10 вида гозби, сред които пуйка с медена заливка и сос от синьо сирене, специален шаран, свински врат и ребърца на скара, няколко вида френски сирена и други. Помощници на Академията бяха учениците от Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – Плевен.

26.11.metro5

 

26.11.metro6

 

26.11.metro7

 

26.11.metro8

 

26.11.metro9

#тагове:

НАЙ-НОВИ: