„Милкана“ ООД с отличие от конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

25.11.2015 14:19

25.11.milkana

За четвърта поредна година добрите български бизнес практики бяха отличени в утвърдения вече конкурс „Най-добра българска фирма на годината“, организиран от Fibank (Първа инвестиционна банка). Победителите бяха обявени официално снощи на специална церемония галерия „Квадрат 500“ в София.
Фирма „Милкана“ ООД – Плевен, специализирана в производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, фасади, стъклопакети, щори, спечели трета награда за най-добра българска фирма в категория „Големи и средни предприятия“. Любопитна подробност е, че фирмата не е клиент на Fibank и дори не се е записвала за участие в конкурса.
Тази година в надпреварата са участвали 240 фирми от цялата страна от различни отрасли. Формулярите за кандидатстване бяха оценявани от авторитетно жури в състав: Васил Христов – изпълнителен директор на Fibank, Венелина Гочева – управител на „Медийна група България Холдинг”, Лъчезар Богданов – управляващ партньор в „Индъстри уоч“, Йордан Матеев – главен редактор на сп. „Форбс“ България, финансистът Емил Хърсев и социологът Кънчо Стойчев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: