От зимни обувки и дрехи се нуждаят децата в ЦНСТ – село Садовец, станете дарител за Коледа!

24.11.2015 9:37

santa-klaus

От зимни обувки, маратонки и топли дрехи се нуждаят децата в Центъра за настаняване от семеен тип «Св.Иван Рилски» в село Садовец. Техните желания са публикувани в Списък 12 за регион Плевен на благотворителната инициатива Операция «Плюшено мече».

ТУК можете да видите кое дете от какво се нуждае и при възможност да се включите с дарение. На същата страница във Фейсбук са посочени и хората за връзка с кампанията в Плевен. Децата в центъра са на възраст от 13 до 17 години.

Опакованите подаръци трябва да бъдат закупени и предадени най-късно до 11 декември.Сборният пункт за подаръците за децата от този Център е Търговски комплекс „Маски център” в Плевен.  

Операция „Плюшено Мече“ е доброволческа инициатива, която е стартирала преди 8 години с един дом за деца в неравностойно положение в град Бургас. Това е българската работилници на Дядо Коледа, казват нейните създатели.

Всяка година при началото на инициативата екипът на „Плюшено Мече“ публикува списъци с деца от домове и техните най-желани подаръци за Коледа. Един дарител избира едно дете и публикува коментар с номера и името на детето под списъка и така, докато всяко дете има дарител.

Всеки дарител купува съответния подаръкподаръците са само НОВИ.

Опакова го прилежно и красиво, надписва го и го изпраща или оставя лично в най-близкия пункт за събиране на подаръци преди крайния срок за съответния град/дом.

В уговорена дата доброволци посещават дома и правят Коледа незабравима за десетки деца.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: