Открит урок по предприемачество проведоха в ЦДГ „Слънце” – гр. Левски (фотогалерия)

18.11.2015 14:41

deca levski 3

Открит урок по  програмите за предприемаческо образование и поведение на Джуниър Ачийвмънт-България на тема „Център за красота” се е провел днес в ЦДГ „Слънце”, гр. Левски, информират от пресцентъра на местната управа.

Директорът на детското заведение Наталия Христанова е посрещнала с „добре дошли” гостите, сред които са били гл.експерт „Образование, култура и спорт”-Петя Чолакова, Радка Добрева-директор на ОДЗ „Локомотив”гр.Левски, учители, родители.

deca levski 2

В презентацията си за урока Виолета Видулова е подчертала,че красотата освен в душата е и във външния вид.

Децата са съчетали знанията си от проведените наблюдения  с практическите си  умения в ролева игра за няколко професии от сферата на услугите в гр.Левски с помощта на консултантите – фризьори, маникюрист, гримьор и представител на  моден магазин.

Центърът за красота се е оказал приятно и полезно преживяване за домакини и гости.

От името на изпълнителния директор по проект  Джуниър Ачийвмънт-България Милена Стойчева децата от група „Палавници” са получили сертификат.

Благодарност от директора на детското заведение и сертификат за изключително добре подготвения и представен урок са получили и учителките Виолета Видулова и Венеция Пенчева, бизнес консултантите – Яница Дончева, Юлия Цвяткова, Ирена Тупалова, Яна Конова, Звезделина Станиславова и  Илияна Стефанова.

ЦДГ „Слънце” в гр. Левски работи от три години по  програмите за предприемаческо образование и поведение на Джуниър Ачийвмънт-България, адаптирайки  успешно идеите за предприемачество към възрастта на децата.

Снимки: пресцентър Община Левски

deca levski

deca levski 4

deca levski 1

#тагове:

НАЙ-НОВИ: