Учител от ЦДГ „Слънце” – Левски участва на европейска конференция в Брюксел

09.11.2015 15:55

9.11.slance1

Годишна eTwinning конференция събра в Брюксел повече от 500 учители, директори, посланици, професори и специалисти от сферата на образованието в Европа. Целта на събитието бе да представи постиженията на педагогическата платформа eTwinning за обмен на добри европейски практики и сътрудничество между образователните институции през изминалите десет години.
Катя Ганчева, учител в ЦДГ „Слънце“ – Левски, бе един от педагозите, получил изключителната възможност да участва на този престижен форум. Тя бе избрана от Центъра за развитие на човешките ресурси поради успешно реализиран проект „Коледни картички” през изминалата учебна година. Той беше представен на Националната конференция по предучилищно възпитание „Водим бъдещето за ръка” в Плевен.

9.11.slance2
„Няма да забравя нито миг от работата в ателиетата по секции, където създадох безценни контакти с колеги от цяла Европа. Всички споделихме своя опит, идеи и иновации в областта на образованието. Със сигурност ще продължа да работя по проекти в eTwinning, защото тази дейност носи удовлетворение не само на мен, но и на моите възпитаници“, разказа Катя Ганчева.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: