Кметът на Гулянци Лъчезар Яков: Купеният вот не е от значение, когато има работеща администрация

03.11.2015 14:27

3.11.yakov

Хората със здрав разум в община Гулянци показаха, че купеният вот не е от значение, когато има работеща администрация и кмет, който те желаят да остане начело на общината. Това каза на пресконферениця днес Лъчезар Яков, който спечели кметските избори в Гулянци. Победителят не скри, че надпреварата в дунавската община е протекла твърде некоректно от страна на неговите съперници, като благодари на всички институции, ангажирани с осигуряване на спокойствието в изборния ден, че са се свършили успешно работата.
Лъчезар Яков отбеляза, че само през последната година в община Гулянци са реализирани проекти за 12 млн. лв. „В момента приключваме два големи инфраструктурни проекта, които касаят цялата община. Нямаме населено място, в което да не се реализират европроекти“, сподели градоначалникът. С гордост Яков сподели, че община Гулянци е сред първите в страната, подписали договор по новия програмен период. Той ще бъде със социална насоченост и ще стартира до Нова година. Считам, че имаме необходимия екип и виждания къде трябва да насочим проектите в общината, за да бъзе усетена ползата от тях от колкото се може повече хора, заяви Лъчезар Яков.
Победителят и на тези местни избори в Гулянци не скри, че двата мандата са му дали възможност добре да разбере къде има проблеми. Разбира се, не успяхме да свършим всичко, но се надявам през новия планов период да постигнем още по-добри резултати, така че жителите на общината да не се чувстват ощетени от големите населени места, призна Лъчезар Яков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: