Още двама успешни кметове на ГЕРБ подкрепиха проф. Димитър Стойков

29.10.2015 17:22

29.10.press

Още двама успешни кметове на общини в България – Таня Христова на Габрово и Пламен Стоилов на Русе, изразиха подкрепата си към кандидата за втори мандат кмет на Плевен проф. Димитър Стойков. Това стана днес в пресклуба на БТА в Плевен. За мен е голям шанс да бъда тук и да подкрепя проф. Стойков, за да продължат видимите резултати и във вашия град и те да бъдат мотивация за младите хора тук, каза Таня Христова. Тя изрази надежда, че правилното решение ще бъде взето от всички плевенчани. „Номерът, с който трябва да се гласува, е 10. Ще се радвам да продължим да работим в партньорство с проф. Стойков в различни сфери с ясната и категорична цел, че създаваме възможности, а не препятствия, а това показваме и с резултатите си“, посочи Христов.
От своя страна, Пламен Стоилов не скри, че безкрайно обича Плевен, и уважава неговите хора. „Местните избори са много важни. Нека гласуваме правилно – за хората, които правят видимата промяна. Помня какво беше Плевен преди 4 години, нека и жителите на града си спомнят“, посочи Стоилов. Той изтъкна, че наследството, което е получил проф. Стойков, е било изключително тежко, но той е успял да структурира общината, да направи екип и да гарантира близо 60 млн. лв. за следващия мандат. За един кмет е важно да има подкрепата на правителството, а проф. Димитър Стойков е подкрепен и от премиера, и от всички министри, и от председателя на Парламента, сподели Пламен Стоилов.
Той определи изминалата предизборна кампания, като изключителна гнусна, но отбеляза, че никога черният пиар не е успявал. „Именно проф. Стойков изведе Плевен от кризата и го направи водещ град в Северна България и това трябва да се оцени. Плевен е стратегическа община и трябва да има правилния ръководител. Всяка промяна на властта е загуба на време, а за Плевен ще е и загубени пари. Стойков знае как да печели проекти и това се вижда. Той ще е безспорният кмет на Плевен“, каза още русенският кмет.
Проф. Стойков благодари за подкрепата и отбеляза, че това е поредното доказателство, че ГЕРБ работи в екип. Видимите резултати са не само мото, това е идея на нашето управление и това постигнахме всички заедно за изминалите 4 години, каза кандидатът за кмет втори мандат. Той благодари на плевенчани и призова всички заедно да излязат и гласуват за по-доброто бъдеще на Плевен.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: