Откриха основно ремонтираната Здравна служба в Ясен

22.10.2015 12:44

22.10.yasen1

Основно ремонтираната Здравна служба в село Ясен бе открита официално днес. По традиция, събитието започна с водосвет, а лентата на новата придобивка за местните жители прерязаха вр.и.д. кмет арх. Трифон Иванов, областният управител Ралица Добрева и д-р Светослав Съйков. Събитието уважи и кандидатът за кмет втори мандат проф. Димитър Стойков.

22.10.yasen2
В приветствието си арх. Иванов отбеляза, че това е поредното изпълнено обещание от страна на ръководството на Общината. Това дългоочаквано от местните жители събитие е поредната крачка към подобряването на техния живот и повишаване качеството на грижа за тяхното здраве, каза той. Арх Трифон Иванов изтъкна, че въпреки трудностите ръководството на местната администрация се вслушва в гласа на хората, търси решения на проблемите им и се стреми да бъде полезно, а откриването на Здравната служба е доказателство за ангажимента му към малките населени места. За обновявяването на Здравната служба в Ясен Община Плевен е отделила близо 104 000 лв. През последните няколко години бяха ремонтирани още здравните служби в Славяново, Коиловци и Пелишат.

22.10.yasen3
Д-р Светослав Съйков сподели, че новата сграда разполага с два кабинета, а както е по европейските правила е снабдена с подстъп и тоалетна за инвалиди. Освен него за здравето на жителите на Ясен се грижи още д-р Лилия Гарева. Здравната служба работи всеки ден, като обслужва около 2400 човека.

22.10.yasen4

 

22.10.yasen5

 

22.10.yasen6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: