Националното турне на „Мастило“ ще посети и Плевен

22.10.2015 9:38

22.10.mastilo

Група „Мастило“ тръгва из България с турнето “Виж ме пак” – нещо ново, с различна концепция, динамично звучене, носещо много любов и усмивки! “Виж ме пак” е съвместен проект на „Мастило“ и Държавната опера в градовете Стара Загора, Пловдив и Русе. В концертите част от парчетата ще са дует – Вики и оперни солисти. Сцената ще изглежда впечатляващо със специално разработена за проекта мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България.
„Мастило“ ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години, както и най – новият хит “Прости ми”. Освен основните членове на „Мастило“, Виктория Терзийска и Десислав Данчев, към групата ще се присъединят и Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от ЛА ТИ ДА.
Засега са фиксирани дати за турнето в градовете Стара Загора, Пловдив, Варна и Русе. В рамките на ноември и декември месец предстоят концерти и на по – малки сцени в Плевен, Велико Търново, Шумен, Благоевград и други. За тези концерти датите ще бъдат обявени впоследствие.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: