За по-малко от час съветниците на Плевен приключиха с последната сесия

15.10.2015 12:43

15.10sesiq 3

По-малко от час беше нужен на общинските съветници на Плевен, за да приключат с последната сесия на настоящия местен парламент.  В 10 часа председателят на ОбС Дарин Ангелов удари звънеца за последно и прикани всички съветници за обща снимка пред сграда „Гена Димитрова”, където в конферентната зала се събираха по един път в месеца плевенските местни депутати през изминалите 4 години.

sesiq 1

В началото на заседанието бяха поздравени и изказана благодарност към едни от ветераните в Общинския съвет на Плевен – Илка Илиева и Пенчо Карагьозов, които не са в листа с кандидати за местни депутати за следващия мандат.

sesiq

Точките от дневния ред бяха преминати без обичайните дебати и така в делова атмосфера заседанието приключи за по-малко от час. Сред взетите днес решения бе и това за назначаване на вр.и.д. кметове на кметства в община Плевен, докато встъпят в длъжност новоизбраните титуляри.

mutafchiev 1

Емоционален финал сложи проф.Константин Мутафчиев, който специално за днешната последна сесия бе сътворил стихотворението „Краят на мандата”.

Ето и финалът на творбата:

„На всички вас, колеги мили,

желая здраве, бодрост, сили.

И разбира се сполука,

обич и късмет оттука.

Колко хубав е животът, но отлита като дим.

Бъдещето е неясно, нека днес се веселим!” 

sesiq 2

ekip angelov

15.10.savetnici

#тагове:

НАЙ-НОВИ: