Георг Спартански във Върбица и Опанец

13.10.2015 14:09

13.10.spartanski1

Кандидатът за кмет на Община Плевен и кандидати за общински съветници от листата на МН “Плевен може- Плевен побеждава“ се срещнаха с жители на селата Върбица и Опанец. Инж. Милчо Илиев, кандидат за общински съветник, представи Георг Спартански така: „Нашата коалиция има най-подготвения кандидат за кмет на Община Плевен. За пръв път предлагаме професионалист, какъвто другите партии просто нямат“. Инж.Илиев представи и кандидата за кмет на с. Върбица Пъшо Станчев с думите – „Почтен човек и професионалист“.
„От години в България битува уродливо явление в провеждането на избори – купуването на гласове. Не можем да се противопоставим по друг начин на това, освен да призоваваме да упражните правото си на вот. Убедете и близки, познати, приятели да сторят това, за да не позволим купеният вот да определя живота ни. Заедно да направим промяната на 25 октомври!“, апелира към хората във Върбица инж. Илиев.
„Проблемите във Върбица са много – започват с незадоволителната инфраструктура, а стигат до липсата на радиоточки.Ще решавам проблемите поетапно, ще се отзовавам винаги, когато хората имат нужда от мен. Прозрачно и коректно ще усвояваме средствата, няма да правя разлика между хората и ще поддържам обратна връзка с тях. Ще си помагаме взаимно“, каза кандидатът за кмет на Върбица.
„Вие ме посрещнахте с аплодисменти сега, но за мен е важно да ме изпратите с аплодисменти след 4 години. За мен са важни вашата оценка и това, какво ще оставя след мен. За да останат децата и внуците ни тук. Не обещавам космодруми и заводи, защото кметът не строи такива. Аз обещавам 5 простички неща: почтеност, професионализъм, публичност, прозрачност и практичност. Моята цел е управление с човешко лице. Всеки български гражданин има право на чисти и осветени улици, нормална инфраструктура. Не е морално да обещаваш предизборно подобни неща. Те влизат в задълженията на кмета. Важното е как ще си вършиш работата!”. Като кмет на община Плевен отново ще ви посетя в края на ноември, за да определим заедно с вас какво очаквате да се направи за Върбица през следващата 2016 година. Ще планираме заедно – както е в добрите семейства. Борбата не е само за Върбица, борбата не е и само за Плевен, борбата е и за България! Управлението трябва да е за хората,да минава през ума и сърцето ти, а не през джоба и корема!“, каза във Върбица Георг Спартански.

13.10.spartanski2
В Опанец срещата започна с обръщение на кандидата за кмет на МК ”Плевен може – Плевен побеждава”Ивайло Иванов, в което той подчерта че „това, което е направил кметът на селото през последните 4 години, не е достатъчно“ и начерта приоритетите си за следващите 4 години. „Целта е да си повярваме, че заедно можем да постигнем успехи. Изкуството да управляваш е сложно. Новият общински съвет ще е много пъстър. Трябва човек да има много качества, за да кара каруцата и да не я обърне. Ще градим политика на съгласие, базирана върху принципи, а не върху гешефти. Ще предложим публично и прозрачно управление на плевенчани”.
Нека заедно да променим Плевен! МОЖЕМ!“, каза Георг Спартански, кандидат за кмет на Община Плевен.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: