Биляна Грънчарова, кандидат за кмет: Да изчистим Плевен, да въведем ред и сигурност

13.10.2015 9:36

12.10. grancharova

Поддържане на община Плевен чиста, опазване на околната среда, подобряване на инфраструктурата, подобряване на комуналните дейности, облагородяване на района, осигуряване на ред и сигурност, вземане на мерки за намаляване престъпността на територията на общината. Това са малка част от приоритетите в предизборната програма на Биляна Грънчарова, кандидат за кмет на община Плевен, издигната от Движение за радикална промяна „Българската пролет” – с номер 16 в бюлетината.

Кандидатурата на адвокат Биляна Грънчарова бе представена снощи от председателя на „Българската пролет” Велизар Енчев. Предизборната среща се проведе в зала „Катя Попова”. На нея бе представена и листата с кандидати за общински съветници. Тя включва 17 плевенчани. От партията на Велизар Енчев в Плевен са издигнали и двама кандидати за кметове на кметства в общината. За село Ралево – Светлина Костова и за село Тодорово – Ценка Караиванова.

12.10 grancharova 1

„Нашата идея е да се борим за един нов морал, за почтеност в политиката и започваме от местната власт. Защото навсякъде всичко е възникнало първо от Общината. Тук се познаваме, тук са нашите роднини и близки и първо трябва да си оправим нашата къща.”, каза пред събралите се в зала „Катя Попова” плевенчани Биляна Грънчарова.

Сред приоритетите, заложени в нейната програма като кандидат за кмет на Плевен, са още борбата с демографската криза и миграцията на младото поколение; насърчаване разкриването на нови факултети в МУ-Плевен и на филиали на университети от страната; грижи за възрастните хора; привличане на средства от европейските фондове за развитието на региона. Според Биляна Грънчарова в Плевен трябва да се обърне повече внимание и да се работи в посока насърчаване провеждането на повече и различни културни и спортни мероприятия, да се подпомагат извънучилищните творчески занимания за деца, да се изградят и поддържат вече съществуващите спортни съоръжения и не на последно място да бъде възродена Плевенската опера, градът ни отново да бъде предпочитана туристическа дестинация.

12.10.velizar enchev

„Нашата партия е съвсем млада и като такава тя наподобява все още гражданско движение. Нашата цел е да не губим никога връзка с гражданите и винаги да поддържаме контакт с тях активно, защото е дошло време всички граждани да се включат в управлението и реда на града.”, заяви Биляна Грънчарова.

„За нас, за мен тези местни избори са и парламентарни избори. На тях ще се измери политическия рейтинг на партията, на мен лично, на нашето ръководство, устойчивостта на нашите идеи и къде стоим точно в публичното пространство.”, каза Велизар Енчев, който заяви своята подкрепа за Биляна Грънчарова и кандидатите за общински съветници.

12.10.plakat

Предизборната среща продължи с въпроси от гражданите в залата и с концерт на група „Ребус”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: