Арх. Стефан Нешев, кандидат за независим общински съветник: Младите вярваме в Плевен!

10.10.2015 19:55

Арх. Стефан Нешев е роден през 1983г в Плевен. Основното си образование завършва в СОУ „Христо Смирненски”, а средното в Техникума по строителство „Никола Фичев”, специалност „Архитектура с разширено изучаване на немски език”. През 2002г. е приет да учи в София, където завършва и висшето си образование в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (УАСГ) със специалност „Архитектура”.
Арх. Стефан Нешев е кандидат за независим общински съветник в Общински съвет Плевен с № 19 в бюлетината за избор на общински съветници. Неговият девиз е: Младите вярваме в Плевен!

sn4

В началото на 2008г, в разгара на строителството, съответно и на проектирането, взех трудното към онзи момент решение да се върна в родния си град и тук да продължа своя житейски и професионален път. Започнах работа в едно от големите проектантски бюра в града и да трупам трудов стаж. За съжаление, вследствие на световната финансова и икономическа криза, работата намаля, а секторът строителство бе един от най-потърпевшите. Затова взех решение да придобия допълнителни знания и умения.
През 2010г. придобих професионална квалификация за обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради в Технически Университет гр.Габрово.
В началото на 2011г. създадох собствена фирма за проектиране, обследване на сгради за енергийна ефективност и сертифицирането им, консултантска и инженерновнедрителска дейност.
В средата на 2011г. съвместно с мой познат започнахме бизнес за управление на недвижими имоти.
От юли 2013г. до май 2015г. бях архитект на проект за „Обща стратегия за устойчиво териториално развитие на трансграничния регион Румъния-България” по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007 – 2013 г.
От януари 2015г. започнах работа като главен архитект на община Червен бряг.
От 2008г. съм член на КАБ (Камара на архитектите в България), както и на Ротаракт клуб Плевен, част от Ротари България.
Живея в родния си град със своята съпруга и дете.

sn3

Считам, че съм се реализирал в личен и професионален план, но не мога да стоя безучастно към случващото се в родния ми град. Затова реших да се кандидатирам за независим общински съветник.

Какви цели съм си поставил:
• Пълна прозрачност в случващото се в местния парламент и решенията, които се взимат;
• Създаване на високотехнологични индустриални зони и привличане на външни инвеститори;
• Подпомагане на местните инвеститори и предприемачи;
• Създаване на по-привлекателна градска среда и повече озеленени и благоустроени зони;

Защо да ме подкрепите:
Защото съм млад, енергичен и реализирал се професионалист в своята сфера на дейност, който е избрал да се върне да живее в Плевен и да създаде своето семейство в родния си град.
Защото искам аз и моите деца да живеят в развиващ се град, град в който се строят предприятия и се откриват работни места. Град, в който младите и интелигентни хора виждат смисъл да се върнат и да реализират мечтите си. Където инфраструктурата е развита, улиците са чисти, а озеленяването и благоустрояването са адекватни на века, в който живеем. Град, в който има високотехнологични индустриални зони, които да привличат външни инвеститори, а общинската администрация и управляващите да подпомагат и насърчават инвестициите в нашия град.
Защото съм човек на действието, а не на приказките.
Защото ще подкрепя всяка добра идея и ще откликна на всеки проблем, който е от моите компетенции.
И основно – защото ще се боря да променя града ни към по-добро място за живеене и инвестиции, където да останат да живеят и моите деца.

Арх. Стефан Нешев, кандидат за независим общински съветник в Общински съвет Плевен с № 19 в бюлетината за избор на общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: