Проф. Димитър Стойков: До дни първите тролеи тръгват в Девети квартал

09.10.2015 16:14

9.10.trolei1

„До дни ще бъде готова контактната мрежа и тръгват първите тролеи в Девети квартал. Четири са новите линии в града. Вече 40 нови тролеи се движат в Плевен. Чакаме още 10 нови. Напълно ще обновим Скобелевия парк, като по проект ще се започне от пространството пред художествената галерия „Илия Бешков“ и се стигне до Панорамата. Предвидени са ремонти и на улици. Така вашият квартал ще се превърне в едно по-добро място за живеене“. Това каза на среща в пенсионерския клуб в Девети квартал кандидатът за кмет на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков.
Той заедно с кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ присъства на тържество по повод 43-ата годишнина на клуба. „Работим усилено, за да върнем славата на нашия град. Вече сме го извадили от орбитата на губещите градове. Плевен вече е в орбитата на успелите градове и там трябва да остане“, категоричен бе проф. Стойков.

9.10.trolei2
„Виждаме всичко, което правите проф. Стойков. И площада и тролеите, и покрития басейн, и крепостта „Сторгозия“ и парк „Кайлъка“. Знаем и за депото за отпадъци, и за водния цикъл. Водните огледала ще станат невероятни. Пеещият фонтан ще се завърне в Градската градина. Ние обаче искаме да ви кажем, че за първи път при вас има толкова много концерти в Плевен, които са балсам за нашите души“, категорични бяха жените от клуба.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: