ГЕРБ – Плевен излезе с позиция срещу компроматната война, водена срещу проф. Димитър Стойков в града

09.10.2015 14:50

9.10.gerb

ПП ГЕРБ – Плевен излезе с позиция срещу компроматната война, водена срещу проф. Димитър Стойков в града. От пресцентъра на партията в града съобщиха за поредния акт от въпросната война – фактът, че офисът на евродепутата Андрей Ковачев в Плевен осъмна облепен с плакати на независимия кандидат, подкрепен от Найден Зеленогорски, Николай Бареков и Красимир Каракачанов.
„Повече от категорично е, че не е редно да бъде обвиняван кандидатът на Зеленогорски в подстрекателство към извършване на подобен акт. Тази проява е сравнима единствено с наглостта на самоковския Пиже. Проявата идва броени часове след излъчването на дебат по Би Ти Ви за съдбата на Плевен и поредното слабо представяне на кандидата от плакатите на плевенския Пиже, с които облепиха приемната на Андрей Ковачев.
Екип от социолози анализира представянето на кандидатите и оповести публично доклада си. От него става ясно, че ПП ГЕРБ Плевен и кандидатът й за кмет проф. Димитър Стойков убедително печелят симпатиите на плевенчани и водят в надпреварата за кметската институция. С ясна и категорично разбираема от хората програма за следващите четири години от партията на Бойко Борисов залагат на конкретните факти, срокове и работа, която предстои да бъде свършена до края на годината. В началото на 2016 година предстои да започне изграждането на две нови детски градини в кварталите “Дружба” и “Сторгозия”, посочват от ПП ГЕРБ-Плевен.
От пресцентъра на партията припомнят, че единствено проф. Стойков и ПП ГЕРБ в местния парламент отказаха да бъде изграждана гореща точка за бежанци на територията на общината, което бе прието с облекчение от плевенчани.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: