Георг Спартански: Ако България се е прославила с нещо в древността и сега, това са хората на духа

09.10.2015 12:58

9.10.kultura2

Срещата с художници, музиканти, артисти, писатели, музейни работници, читалищни дейци и кандидата за кмет на МК „Плевен може – Плевен побеждава“ Георг Спартански продължи над 2 часа. В диалога бяха споделени много виждания, идеи и проблеми в областта на културата в Плевен.
Зареждате ме с енергия, защото носите голямата мистерия на таланта“, каза Георг Спартански и добави: “Вие сте духовното измерение на града. Благодаря, че още сте в Плевен, защото съм сигурен, че много от вас имат и други варианти. Отвращава ме целенасочената политика за смазване на духа, защото бездуховният човек е контролируем!“, каза Спартански.

9.10.kultura1
Скандали в културата има на всички равнища“, потвърдиха присъстващите и изразиха разочарованието си от закриването на изложбената зала на ул. “Иван Вазов“ 5. „Вашите предложения са моята управленска програма“, подчерта Георг Спартански и допълни, че ще бъде кмет, който ще се среща и общува всеки ден с гражданите. Предлагам управление с човешко лице. Срам ме е от това, което се случва в Плевен, каза още кандидатът за кмет на Плевен.
От Дружество на писателите връчиха писмени предложения на кандидата за кмет, а представители на художниците, артистите, писателите, музикантите продължиха в лични разговори да споделят своите предложения, разочарования и очаквания.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: