Проф. д-р Димитър Стойков: Продължаваме с асфалтирането на улици в Радишево

08.10.2015 12:09

8.10. radishevo

Ще продължим да инвестираме във всички населени места и в следващия мандат с общи усилия и взаимно доверие. Радишево години наред беше забранено. Само за четири години селото светна. През последната една година са асфалтирани улиците „Аврора“ и „Прилеп“, като са поставени и бордюри. Селото е осветено на сто процента. Кражбите са сведени до минимум. Осигурени са работни места по временна заетост. По линията Радишево – Плевен транспортът е изключително редовен, като автобус има осем пъти дневно.“, каза на среща с жителите на село Радишево кандидатът за кмет на община Плевен от ГЕРБ проф. д-р Димитър Стойков.

„През следващите месеци предстои асфалтирането на улиците „Рила“ и „Марибор“ и полагането на каменна настилка на „Мир“ и „Китка“. Ще укрепим и моста в центъра на селото.“, добави още проф. Стойков.

„Всичко, което е направено през последните четири години в Радишево се дължи на активната работа на общинската администрация и на проф. Стойков. Той ме убеди, че той и ГЕРБ имат желание да работят, да променят облика на Плевен и на селата. И го доказаха. Убедиха ме и днес моята кандидатура за кмет се издига от ГЕРБ. На 25 октомври аз ще гласувам с номер 10 в бюлетината. Направете го и вие!“, категоричен бе Найден Христов, кандидат от ГЕРБ за кмет на село Радишево.

На срещата присъстваха и кандидати за общински съветници от ГЕРБ – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: