Михаил Блъсков, кандидат за общински съветник: Ще работя за това, всеки млад и образован плевенчанин да избере Плевен!

06.10.2015 14:12

mi1

Михаил Блъсков е кандидат за общински съветник в Плевен от листата на АБВ, 46-годишен, семеен – с едно дете. Предприемач, със собствен бизнес в областта на ресторантьорството.
Михаил Блъсков е роден и израснал в Плевен. Завършва средното си образование в СОУ „Иван Вазов”, магистър „Застраховане” от Стопанска академия „Д.А.Ценов” в Свищов. Треньор на футболни отбори, в момента на ФК „Чавдар” Бръшляница.

misho1
През целия си съзнателен живот съм бил ангажиран с обществени каузи в областта на спорта, културата и социалния живот. Кандидатирам се за първи път за общински съветник в Общински съвет Плевен като част от екипа на кандидата за кмет на ПП АБВ Цветан Антов. Нашето мото е: „Плевен – възроден и достоен!”.
Смятам, че мога да бъда полезен за града и малките населени места от Община Плевен с опита и контактите си в сферата на бизнеса, спорта и неправителствения сектор.
Отдавна напривх своя избор – да остана да живея и работя в Плевен, да разкривам чрез бизнеса си нови работни места в Плевен. Смятам, че така ще постъпи и сина ми, след като завърши висшето си образование.
Ще работя за това, всеки млад и образован плевенчанин да направи същия избор. Избираме Плевен!
Гласувай с № 21 за листата на ПП АБВ и кандидата за кмет Цветан Антов, за Михаил Блъсков с преференция – № 34!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: