Задържаха шестима, изпочупили заведение в Плевен и пребили 41-годишен мъж

05.10.2015 12:33

4.03.police

Вчера във Второ РУ – Плевен е започнато бързо полицейско производство срещу двама софиянци на 34 и 30 г., други на 31 и 30 г. от Видин, и двама плевенчани на 35 и 31 г., информират от пресцентъра на ОД на МВР-Плевен.

Сутринта на вчерашния ден от 2:20 часа до 3:30 часа в Плевен на улица „Васил Левски“ са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание е съпроводено с нанасяне на побой над 41-годишен плевенчанин. Извършителите са унищожили и повредили имущество на заведение – входна врата и четири прозорци, както и са оказали съпротива срещу органите на властта – служители на ОД на МВР – Плевен, изпълняващи служебните си задължения по опазване на обществения ред. Деянието се отличава с изключителна дързост.

Шестимата са задържани със заповеди за срок до 24 часа по ЗМВР. Привлечени са като обвиняеми по образуваното бързо производство като с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Плевен са преведени в ареста на ОСО при ОП – Плевен за срок до 72 часа. Работа по цялостното документиране на деянието продължават разследващ полицай, служители от Второ РУ – Плевен и ОДМВР – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: