Христо Таслаков, кандидат за общински съветник: Плевен – град без война по пътищата!

04.10.2015 17:08

Христо Таслаков е кандидат за общински съветник от листата на Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава”. Има сериозен опит в работата на Общинския съвет. 2003-2007г. – заместник-председател на Общински съвет Плевен. 2007-2011г. – председател на Комисията по финанси и бюджет.

izo1
Причина за кандидатстване в листата: Да върнем града на хората, да се вкара повече разум, компетентност и морал в местното управление. Моралът също е управленска категория!
Основен приоритет: Безопасността на пътната мрежа в Плевен, обуздаване на джигитите, препускащи денонощно по улиците на града, несъобразявайки се с никакви норми и правила и погазващи нагло всякакви закони и правила. Край на гонките, дрифтовете и безумното шофиране! Нямам нищо против хората с „бензин в кръвта“, но градските улици не се място за демонстрация на шофьорски умения и способности.
Това ще се случи чрез: видео-наблюдение на всички възлови точки в града, изграждане на „лежащи полицаи“, осветление, маркиране и повдигане на пешеходните пътеки. Особено внимание на районите около училищата, детските градини и центровете за работа с деца.
Превенция: чрез серия от лекции и дискусии в училищата със завършващите ученици и потенциални млади шофьори.
Създаване на фонд, финансиращ дейностите по безопасността на градските улици чрез общински, частни средства, акции за финансиране, кандидатстване по евро-проекти.

izo3
Христо ТАСЛАКОВ, кандидат за общински съветник от листата на Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава”
Гласувай с № 23 за листата, за Христо Таслаков с преференция – № 10!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: