Голямото спортно предизвикателство за духа и тялото – LEGION RUN ATLETIKKO ще се проведе в Central Mall Pleven! Днес!

28.09.2015 8:04

За всички, които вярват в силите си, в спортния дух и издръжливост на телата си, е голямото спортно предизвикателство в Central Mall Pleven! САМО ТОЗИ ВТОРНИК – 29.09.2015Г. – LEGION RUN ATLETIKKO В Central Mall Pleven.

IMG_3430
LEGION RUN е изключително трудно, динамично, забавно и атрактивно спортно състезание за сила, бързина и издръжливост. Ще има голямо шоу и много препятствия пред спортистите – щафетни и спортни игри за сила, бързина и издръжливост на открито и закрито, а организацията ще бъде направена с любезното съдействие на фитнес Атлетикко и неговите професионални инструктори и треньори.
През много спортни премеждия, препятствия и предизвикателства ще преминат участниците във и извън мола, докато накрая изберем трима победителя – най-добрите от легиона на Central Mall Pleven – Истинския мол на Плевен!.

Legion Run CMP2 (1)
От консултантската компания Arva Consulting отговаряща за leasing & marketing management-a на проекта съобщиха, че няма възрастови ограничения. Могат да участват всички деца над 5 годишна възраст и всички възрастни обичащи спорта и предизвикателствата. Необходими са Ви спортен екип, маратонки или спортни обувки и широка усмивка, за да успеете да се справите с нашите големи спортни предизвикателства.
Застанете в центъра на предизвикателството в Central Mall Pleven – Истинския мол на Плевен!
Станете част от легиона на Central Mall. С любезното съдействие на треньорите от фитнес Атлетикко. Фитнесът на града. Предизвикайте възможностите си само този вторник – 29.09.2015 г. от 18:30 часа след работа в Central Mall Pleven – Истинския мол на Плевен! Прескочете лимитите! Подаръци от любимите ви спортни магазини в Central Mall Pleven – Истинския мол на Плевен за най-добрите от вас!
Ще излъчим трима победители – най-добрите от легиона на Central Mall Pleven, които ще спечелят чудесни спортни награди от Tempo Sport и Sport Depot.

Legion Run CMP1 (1)
Be Brave, Don’t be a Slave! Survive & Feel Alive!
Участието става с предварително записване. Може да заявите участието си предварително на телефон 0885 675 605, на e-mail: office@ arvaconsulting.eu или на място половин час преди старта на събитието.
Вход свободен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: