Алексей Петров: Вече 40 години Клуб „Петромакс“ – Плевен е стълб и фактор за развитието на каратето в България

27.09.2015 11:01

27.09.karate1

Вече 40 години Клуб „Петромакс“ е стълб и фактор за развитието и успехите на каратето в България. Това каза вчера при откриването на юбилейния турнир „40 години карате в Плевен” президентът на Балканската Карате Федерация и президент на БНФК Алексей Петров. Както „Плевен за Плевен“ писа, надпреварата събра в зала „Спартак“ 160 състезатели от 19 клуба от цялата страна.

27.09.karate2
Петров отбеляза, че зад всеки успех винаги стои някой, а зад този на КБИ „Петромакс“ е личността на Русалин Русалинов, който той определи като голям мечтател и доказан реалист. „През годините Русалинов съхрани себе си, като човек и спортист. Минаха много години и преживявания, но той и в трудни, и в хубави моменти остана себе си“, посочи Алексей Петров. Той пожела на президента на КБИ „Петромакс“ да се гордее с това, което е извървял, защото има мечти и може да покорява още върхове. А и тук има още толкова много хора, които очакват да ги направиш щастливи, като сестрите Ганеви и Ивет Горанова – да прославят България на световното и олимпийското татами, допълни президентът на Балканската Карате Федерация.

27.09.karate3
Алексей Петров сподели, че хората на „Петромакс“ са богати, защото са дали много на другите, а именно тогава един човек може да бъде определен като богат. Вие дадохте много на хора, които успяха в бизнеса, в спорта, а дори в Парламента, заяви той, като пожела на екипа на „Петромакс“ благополучие и здраве.

27.09.karate4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: