Вълнуващ музикално-поетичен спектакъл подариха на плевенчани Зорница и Илко Иларионови

26.09.2015 18:31

26.09.ilko1

На музикално-поетичен спектакъл стана домакин в съботния следобед Артцентър Плевен. Участие в него взеха цигуларката Зорница Иларионова и директорът на ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен – поетът и писател Илко Иларионов. Пред многобройните си почитатели, изпълнили пространството на Артцентъра, той представи своята нова стихосбирка „Стихотворения 2“.

26.09.ilko2
Поздравителен адрес към Илко Иларионов от името на Община Плевен прочете зам.-кметът Дамянка Владимирова. Всички, които познават Илко Иларионов, са свидетели, че творческата му душа е неуморна и вдъхновението не го напуска, а днес ще се докоснем до лиричните му откровения, философските му размисли, неговите радости и разочарования, надеждите и мечтите му, сподели тя. Зам.-кметът благодари на Иларионов за споделените чувства, силните послания и изстраданата истина.

26.09.ilko3
Авторът на „Стихотворения“ бе представен от председателя на Дружеството на писателите в Плевен Лалка Павлова. Тя сподели, че за първи път Иларионов позволява на своите читатели да надникнат в Светая светих на сърцето му и да видят, че то може да бъде ранявано и от стрелите на любовта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: