Георги Първанов откри предизборната кампания на АБВ в Плевен

26.09.2015 20:03

26.09.Parvanov

ПП АБВ откри тази вечер предизборната си кампания в Плевен. На срещата в залата на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” да подкрепят кандидата за кмет на община Плевен  Цветан Антов, кандидатите за кметове на общини в областта и кандидатите за общински съветници за Плевен, бяха председателят на АБВ и президент на България (2002 – 2012) Георги Първанов и зам.председателят на партията Румен Петков.

26.09.Antov 1

В обръщението си към събралите се в залата членове и симпатизанти на АБВ кандидатът за кмет на Плевен Цветан Антов очерта основните насоки, в които той ще работи, за да възроди Плевен. „Трябва да прекъснем демографския срив, който обезлюдява Плевен. На първо място трябва да се подобри икономиката, защото най-добрата социална политика е разкриването на работни места.”, подчерта Антов. Той добави, че трябва да се промени начинът на субсидиране в земеделието, което превърна зърнопроизводителите в заможни хора за сметка на зеленчукопроизводителите и животновъдите. Цветан Антов даде заявка, че има силите да възстанови добрите позиции от миналото на Плевен в областта на културата и спорта.

„Аз влизам в това състезание с нагласата за победа. Победител съм през целия си съзнателен живот, обичам Плевен и искам да го видя възроден и достоен. Гарантирам, че ще работя точно за това”, категоричен бе кандидатът за кмет от АБВ Цветан Антов.

26.09. Petkov

„Нашите кандидати за кметове влизат в тази кампания със самочувствието на водачи на силни екипи – общински съветници и кандидати за кметове на населени места”, заяви Румен Петков. „На Плевен му е нужно възраждане, на Плевен му  е нужно да се върне на своето място в културната стойност на България, защото Плевен е бил икономически шампион години наред, а за съжаление в последните години само режем на скрап. ”, подчерта Петков. „България и Плевен трябва да имат своето самочувствие, а то в основата си има достойнството. Носителите на това достойнство сте вие, и всички заедно трябва да го върнем на Плевен и на България. С номер 21 в бюлетината да върнем достойнството, да си върнем бъдещето на децата, на внуците, а и на родителите ни”, каза още зам.-председателят на АБВ.

„Нашата амбиция е тук на местно ниво в Плевенски регион да пренесем, да интегрираме управленския потенциал на АБВ, на ниво община. Впечатлен съм от кандидатите в целия регион, от този истински звезден отбор”, заяви и председателят на АБВ Георги Първанов. И добави: „Цветан Антов е един истински шампион – шампион в спорта, в живота, убеден съм, че такъв ще бъде в политиката”.

Георги Първанов поиска прошка от гражданите на Плевенска област, заради нереализирания проект за ядрена централа. Той подчерта, че ПП АБВ не се е отказал от проекта за АЕЦ „Белене” и ще продължава да търси начин за реализацията му. „Ние имаме своите идеи за други значими проекти на територията на общината и в региона.”, добави Първанов. Той подчерта, че Плевенска област представлява интерес за инвестиции, но това не може да е отговорност само на местната власт, а и на държавата. „Затова АБВ води битка срещу антируската политика на определени фактори в България, в Европа и света, и е против санкциите. АБВ ще продължи да води своята политика за привличане на руски инвестори”, категоричен бе Георги Първанов.

abv publika

g.hristov abv

Предизборната среща продължи с концерт на обичания от поколения българи Георги Христов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: