Ученици от ОУ „Васил Левски”-Плевен си припомниха правилата за пътна безопасност

Публикувано от:

ou vasil levski pl

Най-малките ученици – от начален етап на Основно училище „Васил Левски”- Плевен си припомниха вчера правилата за пътна безопасност. Инициативата бе организирана по повод Европейската седмица на движението.

Малчуганите караха своите велосипеди и ролери в тренажора за безопасно движение. Припомниха си пътните знаци и как се оказва първа помощ при нараняване.

Феновете на топката имаха възможност да се забавляват с любимите си игри. Училищният двор беше огласен от щастливите викове на малките спортисти. Родители и учители са единодушни, че здрав дух живее в здраво тяло.

ou vasil levski pl 1

Снимки: ОУ „Васил Левски” – Плевен

 

3 Коментара

  1. Ники-Пики написа:

    Браво,хохвална инициатива!!!Аз съм учил в това училище и сега обаче ми е тъжно,че отива на закриване(((::::По една паралелка в клас!?!?Политиката на директорката никак не е добра((:::

  2. Някой си там написа:

    ууууууууууууууу, само това ли знае тази директорка бе ??? Едни кошове да обещае да сложе за първият учебен ден и какво да видим – ОЩЕ НЯМА??? Най-гадната директорка!!!! Добре че когато учих аз – още беше директор Николай, той беше много свестен човек, ама тази е пълна ….. ?!!!

  3. Мира написа:

    това училище още ли съществува? най-пропадналото в плевен

Вашият коментар


Всички права запазени © 2015.